PIZZERIA MAXIMA

PIZZERIA MAXIMA Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 494 beoordelingen
4 okt 2021 om 20:34 De bij behorende kruidenboter is niet meegelevers. De tournedos was zo doorbakken dat het bijna een steen was, zo hard. Friet was behoorlijk zout. Vorige keer bij hier besteld en toen zat er een verkeerde pjzza bij, dus ik zal hier niet meer bestellen.
3 okt 2021 om 9:05 Wij hebben heerlijk gegeten! Het is nu de tweede keer dat we hier besteld hebben en dat zullen we vaker doen.
29 sep 2021 om 12:29 Het was heel erg verbrand, en daardoor ook heel erg droog. Vind ik wel jammer, want ik bestel altijd de zelfde en nog nooit klachten geweest.
27 sep 2021 om 23:40 Pizza was super jimmy, en altijd voor de bezorgtijd al hier geweest.
26 sep 2021 om 20:34 Om 17:50 besteld, zou 43 minuten duren volgens de track site. Na 43 minuten werd vermeld dat de bezorger onderweg was... 45 minuten later stond die melding er nog steeds. Na bellen moesten we NOG een half uur wachten. BELACHELIJK!
6 sep 2021 om 0:38 Top heerlijk eten
29 aug 2021 om 20:01 Na 2 uur nog geen pizza.. en zeer onvriendelijk aan de telefoon.. geen aanrader !!!
28 aug 2021 om 23:20 Zorg dat je saus in huis hebt wordt heel vaak vergeten ook broodjes en drinken wordt vergeten slechte service wel goed eten
20 aug 2021 om 22:26 Goed en lekker belegde pizza's. Enig minpuntje was dat er geen sauzen bijzaten.
15 aug 2021 om 1:02 1 pizza verkeerd gekregen
5 aug 2021 om 22:20 Top!
1 aug 2021 om 15:23 Shoarma niet lekker..doner te hard.. geen sausjes erbij