PIZZERIA MAXIMA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 693 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Maxima. Meer weten? Ontdek meer

17 feb 2024 om 20:40 Jammer genoeg klopte de bestelling niet.
16 feb 2024 om 15:53 we hadden lang van te voren besteld en tijd ingepland dus kan over bezorgtijd niks zeggen, maar het eten was echt super lekker. We hadden pizza's, kapsalon, calzone en kip/spareribs schotels en alles was lekker!
10 feb 2024 om 23:31 Lekker eten bezorgen praatte geen Nederlands
10 feb 2024 om 20:47 Lekker en snel
4 feb 2024 om 19:35 We hadden extra knoflooksaus besteld en betaald...er zat helemaal geen knoflooksaus bij helaas!!! Eten was verder heerlijk, op tijd bezorgd
3 feb 2024 om 17:44 Everything was good but the food quantity could be better fot that price
13 jan 2024 om 19:48 Ik was schijnbaar vergeten aan te klikken dat ik de bestelling bezorgd wilde hebben. Ze belden me op omdat de bestelling klaar was en ik er niet was. Toch nog bezorgd ,Top
11 jan 2024 om 23:10 Lekker
5 jan 2024 om 22:55 Food was really delicious, but from my order I missed can of fanta and sauces was not those which I chose
25 dec 2023 om 19:23 Het eten was vies en koud
22 dec 2023 om 8:56 Bestelde om 4uur voor 6 uur en kwam op tijd aan. Pizzas zijn goed. Niet super
4 dec 2023 om 10:40 Het eten was lauw, verbrand en bij een broodje shoarma zat er geen broodje bij. En erg kleine porties.